Φθιώτιδα: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά εξαιτίας της νέας κακοκαιρίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 08:24 Φθιώτιδα: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά εξαιτίας της νέας κακοκαιρίας

Οδηγίες για να γίνουν τα μαθήματα εξ αποστάσεως…

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία ενημέρωσε τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για τα σχολεία που δε θα πρέπει να λειτουργήσουν για την ασφάλεια μαθητών και αεκπαιδευτικών τις προσεχείς ημέρες.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Ελένης Μπενιάτα με το Δήμο Δομοκού και το Δήμαρχο Χαράλαμπο Λιόλιο, δε θα λειτουργήσουν διά ζώσης οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δευτέρα 25, Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Επίσης δε θα λειτουργήσουν και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Ανάλογη επικοινωνία υπήρξε και με το Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χαντζή, όπου στην περιοχή του δε θα λειτουργήσουν διά ζώσης τα σχολεία την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνουμε ότι τα μαθήματα θα πρέπει να γίνουν με τηλεκπαίδευση

Προς το παρόν δεν υπάρχει ανησυχία για άλλους δήμους της Π.Ε. Φθιώτιδας. Για ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση