Ληστεία σε βενζινάδικο της Λαμίας - Ρομά χτύπησαν και απείλησαν υπάλληλο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 13:25 Ληστεία σε βενζινάδικο της Λαμίας - Ρομά χτύπησαν και απείλησαν υπάλληλο

Συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και οι τέσσερις δράστες…

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε απογευματινές ώρες της περασμένης Πέμπτης (21/9/23) σε βενζινάδικο στην είσοδο της Λαμίας, με δράστες τέσσερις νεαρούς Ρομά.

Αρχικά δύο άτομα Ρομά, πλησίασαν το βενζινάδικο επιχειρώντας να βάλουν καύσιμα χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο στον αλλοδαπό υπάλληλο της επιχείρησης. Ακολούθησε διαπληκτισμός κατά τον οποίο οι δύο Ρομά χτύπησαν τον υπάλληλο και απείλησαν ότι θα του βάλουν φωτιά με τη μάνικα από τις αντλίες, ενώ του έκαναν γενικά ζημιές και στο αυτοκίνητό του.

Λίγη ώρα αργότερα, μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους, προσέγγισαν με το όχημα τους εκ νέου το πρατήριο και επιτέθηκαν ξανά στον υπάλληλο, χτυπώντας τον, ενώ πάνω στη συμπλοκή του αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε πάνω του από τις εισπράξεις, χωρίς αρχικά να το αντιληφθεί

Οι δράστες τράπηκαν και πάλι σε φυγή, ωστόσο οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και τους τέσσερις δράστες, εκ των οποίων οι τρεις είναι ανήλικοι και να συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τους δύο. Επιπλέον συνελήφθη και ένας ακόμα Ρομά, για παραμέληση της εποπτείας του ανήλικου γιου του.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το όχημα των κατηγορουμένων, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους. Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9/23).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση