Δε θα λειτουργήσουν διά ζώσης τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 17:09 Δε θα λειτουργήσουν διά ζώσης τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Έκτακτη επιχορήγηση για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία Daniel…

Με ανακοίνωσή του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χαράλαμπος Μπιλλίνης, ενημέρωσε για την αναστολή της διά ζώσης λειτουργίας των Τμημάτων σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, καθώς και των διοικητικών του υπηρεσιών για το διάστημα μέχρι την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

«Λόγω των επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 25/09 και για τα επόμενα 24ωρα στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, αναστέλλονται οι εκπαιδευτικές και διοικητικές διαδικασίες με φυσική παρουσία σε όλα τα Τμήματα του πανεπιστημίου από τη Δευτέρα 25/09 εώς και την Τετάρτη 27/09.

Οι εξ αποστάσεως εκπαιδευτικές και διοικητικές διαδικασίες συνεχίζονται κανονικά», αναφέρει ο κ. Μπιλλίνης.

Να σημειώσουμε ότι την Κυριακή επισκέφτηκε τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από την τελευταία κακοκαιρία, ο υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης, συνοδευόμενος από την υφυπουργό Ζέτα Μακρή.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός «στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού έχουμε ήδη εξασφαλίσει κονδύλι ύψους 2,27 εκ. ευρώ για την άμεση αποκατάσταση και την επιστροφή των φοιτητών, του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού στην ακαδημαϊκή καθημερινότητα».  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση