Πλημμύρισε ξανά ο δρόμος για το Νοσοκομείο Λαμίας - SOS από τους κατοίκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 20:35 Πλημμύρισε ξανά ο δρόμος για το Νοσοκομείο Λαμίας - SOS από τους κατοίκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκατέλειψαν οι περισσότεροι τα σπίτια τους…

Ώρες αγωνίας για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες στην οδό Λαρίσης λίγο πριν την είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, καθώς με την πρώτη δυνατή νεροποντή ο δρόμος πλημμύρισε!

Στις προηγούμενες δύο σημαντικές κακοκαιρίες που έπληξαν την περιοχή της Λαμίας (Ιανός και Ντάνιελ) τα πλημμυρικά φαινόμενα εμφανίστηκαν αρκετή ώρα μετά από συνεχόμενη δυνατή βροχή, όμως αυτή τη φορά όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι και φαίνεται και στο βίντεο, μέσα σε μισή ώρα, ο δρόμος είχε πλημμυρίσει.

Δείτε το βίντεο:

Αιτία, το σημερινό μπάζωμα του χειμάρρου που εκτονωνόταν (μέχρι ένα σημείο) εντός του Υποσταθμού του ΔΕΔΔΗΕ). Για την αποφυγή κινδύνου στην τροφοδοσία του Δήμου, έκλεισαν την είσοδο των νερών από το δρόμο μέσα στο οικόπεδο του Υποσταθμού.

Οι κάτοικοι κατέφυγαν στο Δήμο, ενώ οι περισσότεροι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, καθώς φοβούνται τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες ώρες όταν τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν κι άλλο.

Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων, ενώ σε συνεργασία με την Περιφέρεια άνοιξε η διέξοδος στη βορεινή πλευρά του χειμάρρου. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το πρόχειρο μπάζωμα παρασύρθηκε αμέσως, το πρόβλημα προς το παρόν έχει διευθετηθεί, ωστόσο παραμένουν στο σημείο για να επέμβουν αν ξαναχρειαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση