Χαλαζόπτωση το βράδυ στο Δήμο Λαμιέων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 10:20 Χαλαζόπτωση το βράδυ στο Δήμο Λαμιέων (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλο το βράδυ στους δρόμους τα μηχανήματα…

Ο Δήμος Λαμιέων δέχτηκε το πρώτο 12ωρο του Elias (μέχρι τα μεσάνυχτα) από τις μεγαλύτερες ποσότητες υετού στην περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας

Η ραγδαιότητα έφτασε τα 155,6 mm/h στην πρωτεύουσα του νομού στις 18:20’ το απόγευμα της Δευτέρας (25/9/23), ενώ συνολικά μέχρι τις πρωινές ώρες καταγράφονται 46,4 τόνοι νερού ανά στρέμμα.

Ωστόσο από τις 10 το βράδυ η βροχή έγινε κατά διαστήματα χαλάζι, πλήττοντας αρκετές περιοχές, ξεκινώντας από το Μοσχοχώρι, από όπου και το βίντεο:

Χαλαζόπτωση έπληξε και τη βόρεια Λαμία, μετά τις 22:30’ και ακολούθησαν οι περιοχές της Αγριελιάς και της Λυγαριάς. Από τις 23:30’ και μέχρι τη 01:55’ μετά τα μεσάνυχτα η βροχή σταμάτησε και επέτρεψε στα συνεργεία του δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς να επέμβουν σε αρκετά σημεία για την απομάκρυνση υδάτων και κυρίως φερτών υλικών που παρασύρθηκαν από τη νεροποντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση