Παραμένει κλειστή η εθνική Λαμίας - Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 11:06 Παραμένει κλειστή η εθνική Λαμίας - Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχείς επεμβάσεις στις επαρχιακές οδούς από το Δήμο Μακρακώμης και την Περιφέρεια…

Με άσχημες διαθέσεις επισκέφτηκε τη δυτική Φθιώτιδα και το Δήμο Μακρακώμης, η κακοκαιρία ELIAS περίπου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (25/9).

Από τις 23:20’ το βράδυ και μέχρι τις πρωινές ώρες έπεσε αρκετό νερό φτάνοντας μέχρι αυτή την ώρα τα 111 χιλιοστά βροχής.

Μάλιστα η ραγδαιότητα στη 1 μετά τα μεσάνυχτα έφτασε τα 136 mm/h προκαλώντας καταπτώσεις στη θέση «Καρασκέικα» Μακρακώμης στην περιοχή που είχε καεί τον περασμένο μήνα.

Αποτέλεσμα να κλείσει η εθνική οδός Λαμίας - Καρπενησίου από το 30ο έως το 35ο χλμ μέχρι τις 4 το πρωί. Παρά την προσπάθεια των μηχανημάτων ο δρόμος έκλεισε και πάλι  στις 07:30’ το πρωί.

Δείτε βίντεο:

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μακρακώμης λειτούργησε πυρετωδώς όλο το βράδυ, παρουσία και του Δημάρχου Γιώργου Χαντζή, καθώς είχαμε καταπτώσεις και στο δρόμο Μακρακώμης - Πλατύστομο.

Δείτε βίντεο:

Επίσης προβλήματα υπήρξαν με τους αγροτικούς δρόμους και μηχανήματα του Δήμου αποκατέστησαν την πρόσβαση σε ποιμνιοστάσια. Επιπλέον έφτιαξαν αναχώματα για να μην πλημμυρίσουν.

Όλοι πλέον προετοιμάζονται για τις νέες και πιο έντονες βροχοπτώσεις που αναμένονται.

Δείτε ένα ακόμη βίντεο με την κατάσταση που δημιουργούν οι χείμαρροι:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση