Λαμία: Δείτε από πού χώρεσαν οι διαρρήκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 12:04 Λαμία: Δείτε από πού χώρεσαν οι διαρρήκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χτύπησαν» σε δύο χρόνους, καθώς αρχικά έγιναν αντιληπτοί από περίοικους που ειδοποίησαν την αστυνομία…

Δε σταματούν ούτε από την κακοκαιρία οι μικροί παραβατικοί Ρομά, που νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (25/9/23) την ώρα της νεροποντής έσπασαν παράθυρο επιχείρησης στην οδό Χαντζοπούλου με σκοπό την κλοπή!

Περίοικοι άκουσαν το θόρυβο είδαν τους δράστες και ειδοποίησαν την αστυνομία, κάτι που φαίνεται ότι τους αποθάρρυνε προσωρινά και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο σημείο έφτασε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Γιώργος Θανασιάς, που έκλεισε πρόχειρα τη ζημιά και έφυγε ξανά για το σπίτι του, καθώς εκείνη την ώρα δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

Το πρωί όμως τον περίμενε και δεύτερη δυσάρεστη έκπληξη, καθώς φαίνεται ότι στο 3ωρο που η βροχή σταμάτησε, οι ανήλικοι δράστες  επέστρεψαν για να ολοκληρώσουν το έργο τους. Απορίας άξιο πως κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα, χωρίς να τραυματιστούν!...

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση