Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση πατέρα και γιου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 14:15 Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση πατέρα και γιου

Σε άθλια κατάσταση εντοπίστηκε ο 38χρονος γιος που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ήταν νεκρός ο πατέρας του, τον οποίο φέρεται να σκότωσε μετά από συμπλοκή!…

Μόνος του χωρίς τον 65χρονο πατέρα του, εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην ορεινή Φωκίδα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (26/9/23) ο 38χρονος από την Άρτα που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη (20/9).

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 38χρονος γύριζε μόνος του τα τελευταία τουλάχιστον τρία 24ωρα στην περιοχή όπου τον είδε βοσκός πλησίον του Δαφνοχωρίου.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν και στα γύρω χωριά όπου ο 38χρονος αναζήτησε λίγη τροφή και νερό από κτηνοτρόφους σε ποιμνιοστάσιο. Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί, ενώ είχε εντοπιστεί νωρίτερα και το μαύρο Peugeot με το οποίο ο 65χρονος είχε μεταβεί από την Άρτα στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του από το Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος έδειξε στη συνέχεια που βρίσκεται ο πατέρας του, ο οποίος δυστυχώς είναι νεκρός. Όπως φέρεται να είπε μέσα στη σύγχισή του στους αστυνομικούς, τσακώθηκαν και πάνω σε συμπλοκή τον σκότωσε. Ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε αρκετά πιο μακριά σε δασικό δρόμο χτυπημένος, αλλά και δαγκωμένος από άγρια ζώα που υπάρχουν στην περιοχή. Μετά την πράξη του ο 38χρονος περιπλανήθηκε στην περιοχή με το αυτοκίνητο μέχρι που έμεινε από βενζίνη και στη συνέχεια κατέφυγε με τα πόδια στο ποιμνιοστάσιο, όπου τελικά εντοπίστηκε.

Οι δύο άνδρες είχαν ξεκινήσει το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, από το Νοσοκομείο Λαμίας για το ταξίδι της επιστροφής έμελλε όμως να μη φτάσουν ποτέ μαζί στον προορισμό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση