Τελετή βράβευσης για τις διασώσεις κατά το έτος 2023 στο θαλάσσιο χώρο της Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 14:51 Τελετή βράβευσης για τις διασώσεις κατά το έτος 2023 στο θαλάσσιο χώρο της Στυλίδας

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Στυλίδας σχετικά με την τελετή βράβευσης πληρώματος του Πλωτού Λιμενικού Σώματος:

"Σε μια λιτή και συμβολική τελετή η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου, τίμησε τους λιμενικούς, βαθμοφόρους του Λιμενικού Σώματος, τον Επικελευστή ΛΣ Νικόλαο Ρώσιο, τον Σημαιοφόρο ΛΣ Σταύρο Ασσέρ και τον Λιμενοφύλακα Καραντζίκο Αθανάσιο οι οποίοι υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Στυλίδας, καθώς και τον κ. Κωνσταντίνο Κατσικονούρη, για την πολύτιμη συνδρομή τους, στις πρόσφατες σωτήριες επεμβάσεις που πραγματοποίησε το πλήρωμα του Πλωτού Λιμενικού Σώματος (ΠΛΣ 331) στον θαλάσσιο χώρο της Στυλίδας.

Η βράβευση έγινε παρουσία του Λιμενάρχη Στυλίδας, Πλοιάρχου ΛΣ Ευθυμίου Βέτσικα, ο οποίος τιμήθηκε για τη συνολική του προσφορά στο Λιμεναρχείο Στυλίδας, ενώ σκοπός της είναι η αναγνώριση, η ανάδειξη και η προβολή παρόμοιων σημαντικών πράξεων ως ελάχιστη ηθική ανταμοιβή για την αυταπάρνηση και την άμεση επέμβαση σε περιστατικά έκθεσης συνανθρώπων μας σε σοβαρό κίνδυνο στη θάλασσα.

Τέτοιες ενέργειες λαμβάνουν άλλη διάσταση και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και ευχόμαστε να συνεχίσουν όλοι, οι ένστολοι αλλά και οι απλοί πολίτες με την ίδια διάθεση, αφοσίωση και πίστη τη σημαντική κοινωνική και εθελοντική τους προσφορά σε όλα τα πεδία."

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση