«Πλούσιο» σε συλλήψεις το φετινό καλοκαίρι στα λιμάνια Φθιώτιδας, Εύβοιας & Σποράδων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 20:16 «Πλούσιο» σε συλλήψεις το φετινό καλοκαίρι στα λιμάνια Φθιώτιδας, Εύβοιας & Σποράδων

Τα αποτελέσματα των ελέγχων για ναρκωτικά…

Η 4η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των δεκάδων ελέγχων που πραγματοποίησαν τους θερινούς μήνες τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών  (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου σε συνεργασία με συναδέλφους τους των Λιμενικών Αρχών που είναι υπεύθυνες για τα επιβατικά λιμάνια Σκιάθου, Αγίου Κωνσταντίνου, Γλύφας, Κυμασίου (Μαντούδι) και Κύμης.

Ειδικότερα, για τη θερινή περίοδο 2023 και συγκεκριμένα από 02-06-2023 έως 02-09-2023, ελέγχθηκαν εκατόν ενενήντα (190) άτομα και πενήντα τέσσερα (54) οχήματα εκ των  οποίων συνελήφθησαν είκοσι εννέα (29) άτομα και κατασχέθηκαν 145,6 γραμμάρια Ακατέργαστης Κάνναβης,  27,1 γραμμάρια Κατεργασμένης Κάνναβης, 30,6 Γραμμάρια Ηρωίνης, 2,0 Γραμμάρια Κοκαΐνης, 1,3 γραμμάρια  MDMA και μία (01) ζυγαριά ακριβείας και τέσσερις (04) τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση