Δήμος Δομοκού: Που υπάρχουν ακόμη προβλήματα κυκλοφορίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 23:58 Δήμος Δομοκού: Που υπάρχουν ακόμη προβλήματα κυκλοφορίας

Από την πρωτοφανής κακοκαιρία Daniel και τις καταστροφές που προξένησε στο Δήμο Δομοκού, εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στις εξής περιοχές:

στο 1ο χ/μ της επαρχιακής οδού Τ.Κ. Βαρδαλής – Τ.Κ. Φιλιαδώνος, υπέστη καθίζηση η γέφυρα που οδηγεί στην Τ.Κ. Αγραπιδιάς, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση των οχημάτων.

στο 16ο χ/ επαρχιακής οδού Δομοκού – Τ.Κ. Πετρωτού, υπέστη καθίζηση η γέφυρα πριν την Τ.Κ. Αχλαδιάς, που οδηγεί στην Τ.Κ Πετρωτού, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση των οχημάτων προς Τ.Κ. Αχλαδιάς και Τ.Κ Πετρωτού, αναφέρεται ότι μέχρι και σήμερα εξακολουθούν να υφίστανται οι ανωτέρω φθορές στις ανωτέρω γέφυρες.

Και στα δύο σημεία τοποθετήθηκαν σημάνσεις. Εναλλακτική οδός μέχρι αποκατάστασης των ανωτέρω φθορών για πρόσβαση στην Τ.Κ. Αγραπιδιάς πραγματοποιείται μέσω αγροτικής οδού από διασταύρωση επί της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας περί την 44,5 χ/θ και για τις Τ.Κ Πετρωτού και Τ.Κ. Αχλαδιάς, µέσω της Τ.Κ. Αγραπιδιάς, µε τον ανωτέρω τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση