Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Saw X»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 08:06 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Saw X»

«Ο Δημιουργός», «Saw X», «After 5: Όλα Μετά» και «Μυστήριο στη Βενετία» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλεται η ταινία  «Ο Δημιουργός» με τον πρωταγωνιστή του «Tenet» και τον σκηνοθέτη των «Rogue One» και «Godzilla» που συνεργάζονται σε μία ακόμα sci-fi ιστορία Τεχνητής Νοημοσύνης και το «Saw X» Είναι η δέκατη ταινία της σειράς ταινιών τρόμου «Σε βλέπω».

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται: Το «After 5: Όλα Μετά» η πέμπτη και τελευταία ταινία του franchise AFTER που αγκαλιάστηκε από το κοινό και το «Μυστήριο στη Βενετία», το μεταφυσικό θρίλερ που βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar Kenneth Branagh στο ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Saw X».

Οι προβολές των «Ο Δημιουργός», «Saw X», «After 5: Όλα Μετά» και «Μυστήριο στη Βενετία» ξεκινούν από την Πέμπτη (28/09)

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (29/09) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Ο Δημιουργός»

Περίληψη
Ο Joshua (Washington), ένας σκληροτράχηλος πρώην πράκτορας των ειδικών δυνάµεων που θρηνεί την εξαφάνιση της συζύγου του (Chan), επιστρατεύεται για να βρει και να σκοτώσει τον Δηµιουργό, τον µόνιµα ασύλληπτο αρχιτέκτονα ενός προγράµµατος Τεχνητής Νοηµοσύνης που έχει κατασκευάσει ένα µυστηριώδες όπλο µε τη δύναµη όχι µόνο να τερµατίσει τον πόλεµο αλλά και να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Ο Joshua µαζί µε µία οµάδα από ελίτ µυστικούς πράκτορες θα διανύσουν εχθρικά εδάφη και θα βρεθούν στη σκοτεινή καρδιά µιας περιοχής που κατοικείται από «πλάσµατα» Τεχνητής Νοηµοσύνης. Εκεί θα ανακαλύψουν πως το θανάσιµο όπλο που µπορεί να καταστρέψει τον κόσµο δεν είναι παρά ένα δηµιούργηµα Τεχνητής Νοηµοσύνης µε τη µορφή µικρού παιδιού (Voyles).

Σκηνοθεσία: Gareth Edwards
Ηθοποιοί: Marc Menchaca, Gemma Chan, John David Washington, Allison Janney, Ralph Ineson, Ken Watanabe, Madeleine Yuna Voyles, Sturgill Simpson, Amar Chadha-Patel

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Saw X»

Περίληψη
Ο John Kramer (Tobin Bell) επιστρέφει. Το πιο ανησυχητικό επεισόδιο του SAW εξερευνά ακόμη το ανείπωτο κεφάλαιο του πιο προσωπικού παιχνιδιού του Jigsaw. Ανάμεσα στα γεγονότα του SAW I και II, ένας άρρωστος και απελπισμένος Τζον ταξιδεύει στο Μεξικό για μια επικίνδυνη και πειραματική ιατρική διαδικασία με την ελπίδα μιας θαυματουργής θεραπείας για τον καρκίνο του - μόνο για να ανακαλύψει ότι ολόκληρη η επέμβαση είναι μια απάτη με σκοπό την εξαπάτηση των πιο ευάλωτων. Οπλισμένος με έναν καινούργιο σκοπό, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος επιστρέφει στη δουλειά του, αντιστρέφοντας την κατάσταση προς τους απατεώνες με τον χαρακτηριστικό, σπλαχνικό τρόπο μέσα από δόλιες, διαταραγμένες και ευρηματικές παγίδες.

Σκηνοθεσία: Kevin Greutert
Ηθοποιοί: Tobin Bell, Shawnee Smith, Steven Brand, Synnove Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«After 5: Όλα Μετά»

Περίληψη
Η πέμπτη και τελευταία ταινία του franchise AFTER που αγκαλιάστηκε από το κοινό, βλέπει τη συναισθηματική κορύφωση του διαχρονικού ρομάντζου, του Χάρντιν και της Τέσα.
Για ένα ζευγάρι που τα έχει περάσει όλα, μένει μόνο ένα ερώτημα: τι γίνεται ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ;

Σκηνοθεσία: Castille Landon
Ηθοποιοί: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Louise Lombard, Mimi Keene, Stephen Moyer, Benjamin Mascolo, Jessica Webber

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Μυστήριο στη Βενετία»

Περίληψη
H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.
 

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Ηθοποιοί: Kenneth Branagh, Kelly Reilly, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Riccardo Scamarcio, Jude Hill, Michelle Yeoh

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Ο Δημιουργός» στις 19:00
  • «Saw X» στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «After 5: Όλα Μετά» στις 19:30
  • «Μυστήριο στη Βενετία» στις 22:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση