Κλειστά τα σχολεία σήμερα στις περιοχές Υπάτης, Γοργοποτάμου και Φραντζή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 08:50 Κλειστά τα σχολεία σήμερα στις περιοχές Υπάτης, Γοργοποτάμου και Φραντζή

Λόγω της εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων…

Δεν θα ανοίξουν τελικά όλα τα σχολεία στο Δήμο Λαμιέων την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Αξιολογώντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την υπερχείλιση του Σπερχειού και των λοιπών πλημμυρικών φαινομένων, δε θα γίνουν διά ζώσης τα μαθήματα στα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Υπάτης και Γορογοποτάμου.

Επίσης σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαμιέων αναφέρει ότι δεν θα λειτουργήσει το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Δημοτικής Κοινότητας Φραντζή

Τα υπόλοιπα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων, θα λειτουργήσουν κανονικά όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος.

Υπενθυμίζουμε ότι στα σχολεία που δε λειτουργήσουν διά ζώσης τα μαθήματα υποχρεούνται να γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση