Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 07:53 Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της Εύβοιας

Μήνυμα από το «112»…

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (28/9) εστάλη μήνυμα από το «112» σε κατοίκους της Εύβοιας για απαγόρευση της κυκλοφορίας, όπως συνέβη αργά το βράδυ της Τετάρτης για τους κατοίκους του Βόλου, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων εξαιτίας του ELIAS.

«Με εντολή του Δημάρχου απαγορεύεται η κυκλοφορία στις ευρύτερες περιοχές των Ασμήνι, Πευκί, Αρτεμίσιο και Γούβες λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Η νύχτα στην Εύβοια, όπως και στην περιοχή της Μαγνησίας και ιδιαίτερα του Βόλου αλλά και στην υπόλοιπη Θεσσαλία ήταν εφιαλτική, με το «112» να ηχεί σε περιοχές όπως το Αχίλλειο προκειμένου να απομακρυνθούν προς Λάρισα μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου και σε οικισμούς της Καρδίτσας, όπου εκκενώθηκαν οι περιοχές Λεύκη, Ορφανά, Φύλλο Αστρίτσα, προς Ιτέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση