Νέες περιοχές της Στερεάς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 17:16 Νέες περιοχές της Στερεάς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σε Βοιωτία και Βόρεια Εύβοια…

Με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου κηρύσσονται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας η Δημοτική Ενότητα Λιχάδος του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και οι Δημοτικές Ενότητες Διστόμου και Αντίκυρας του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 27-09-2023 στις ανωτέρω περιοχές.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι (6) μήνες ήτοι έως και 27 Μαρτίου 2024.

Οι Δημοτικές Ενότητες Ιστιαίας, Αιδηψού, Αρτεμισίου και Ωρεών του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, είναι ήδη κηρυγμένες με σχετική Απόφαση για έντονα καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες) τα οποία εκδηλώθηκαν στις 04-09-2023 στις ανωτέρω περιοχές με ημερομηνία λήξης ισχύος της ανωτέρω Απόφασης την 04-03-2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση