Σοκ για εργάτη που εντόπισε πτώμα σε καλαμιές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 15:05 Σοκ για εργάτη που εντόπισε πτώμα σε καλαμιές

Είχαν μείνει τα υπολείμματα των ρούχων και ένα σακίδιο!...

Μπροστά σε μια σοκαριστική εικόνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/9/23) λίγο πριν τις 10:00’ Αλβανός εργάτης που καθάριζε περιοχή στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδας από καλαμιές.

Μέσα στην πυκνή βλάστηση κατάφερε να ξεχωρίσει μια απροσδιόριστη μάζα με λειωμένα ρούχα και ελάχιστα μέρη ανθρώπινου σώματος που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, έχοντας μείνει σχεδόν μόνο τα κόκκαλα!

Ο άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανέλαβε το μακάβριο έργο της περισυλλογής των στοιχείων που θα προσδιορίσει την ταυτότητα του νεκρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, μακροσκοπικά δεν μπορούσε να είναι κανείς βέβαιος αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Ούτε τα υπολείμματα των ρούχων μαρτυρούσαν το φύλο, όπως και ένα σακίδιο που βρέθηκε στη σορό το οποίο πιθανότητα έφερε ο νεκρός.

Θα ακολουθήσει εξειδικευμένη εργαστηριακή ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση με την ελπίδα να πέσει φως στα αναπάντητα ερωτήματα. Συγχρόνως γίνεται έρευνα στη βάση δεδομένων για εξαφανισμένα άτομα στην ευρύτερη περιοχή που αναζητούνται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση