Λαμία: Κλείνει για μερικές ημέρες ο δρόμος μπροστά στο ανοιχτό κολυμβητήριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 15:46 Λαμία: Κλείνει για μερικές ημέρες ο δρόμος μπροστά στο ανοιχτό κολυμβητήριο

Για την κατασκευή του στεγάστρου…

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν και το κλείσιμο του δρόμου έμπροσθεν του ανοιχτού κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ Λαμίας, θα έχουμε από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της κατασκευής του στεγάστρου του ανοικτού κολυμβητηρίου Λαμίας, θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Ερυθρού Σταυρού στο ύψος της εισόδου του κολυμβητηρίου.

Κατά το χρονικό διάστημα των εργασιών θα γίνει αντιδρόμηση της οδού μεταξύ των οδών Κωστή Παλαμά και Ερυθρού Σταυρού (στο βόρειο τμήμα της τριγωνικής νησίδας), η οποία θα γίνει άνοδος.

Επιπλέον τα οχήματα που κινούνται στην κάθοδο της οδού Ερυθρού Σταυρού (βόρεια της τριγωνικής νησίδας), θα έχουν υποχρεωτική πορεία δεξιά στην Β. Καψάλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση