Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 11:35 Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας συγκροτήθηκε σε σώμα και στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 εξέλεξε το νέο Προεδρείο του οργάνου, το οποίο είναι το κάτωθι: 

Πρόεδρος: Γκλαντζούνη Αθηνά (Δικηγόρος)

Αντιπρόεδρος: Αθανασίου Μιχάλης (Δικηγόρος)

Γενικός Γραμματέας: Κουτσογιαννακοπούλου Στυλιανή - Αικατερίνη (Δικηγόρος)

Ταμίας: Γάτου Πηνελόπη (Δικηγόρος)

Μέλη: Κυρίτση Γεωργία (Ασκούμενη Δικηγόρος), Σταυρομήτρου Γεωργία (Δικηγόρος), Γκλάβα Χαρίκλεια (Δικηγόρος)

Σύντομη δήλωση του απερχόμενου προέδρου της Ε.Α.Ν.Δ.Ι.Λ. Γιώργου Καραμέτου:

«Αποχωρώντας από την θέση του Προέδρου της «Ε.Α.Ν.Δ.Ι.Λ.» μετά από δύο συνεχόμενες θητείες, αισθάνομαι βαθιά υποχρέωση, αποχαιρετώντας, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργήσαμε με αρχές, με αξίες και διαφάνεια. Η δράση μας είχε ως επίκεντρο τον κάθε συνάδελφο που αντιμετώπιζε  σοβαρά προβλήματα. Τα τέσσερα αυτά χρόνια που πέρασαν είχαμε όλοι μας  έναν κοινό στόχο και δώσαμε έναν ωραίο αγώνα. Όλα όσα καταφέραμε ήταν αποτέλεσμα του σωστού προγραμματισμού, της καλής οργάνωσης, της συλλογικής προσπάθειας αλλά και της σκληρής δουλειάς όλων.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αγαστή συνεργασία που είχαμε. Οφείλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλες τις τοπικές αρχές και τους φορείς που στήριξαν με πολλούς τρόπους το έργο μας. Ευχαριστώ επίσης τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την καλή συνεργασία που είχαμε και την στήριξη που παρείχαν στο έργο μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ στη νέα Πρόεδρο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που αναλαμβάνουν τις επόμενες ημέρες, καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση