92χρονος οδηγός σκόρπισε τον τρόμο στη λαϊκή στο Αλιβέρι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 13:29 92χρονος οδηγός σκόρπισε τον τρόμο στη λαϊκή στο Αλιβέρι

Μάζεψε μπροστά ανθρώπους και πάγκους πριν σταματήσει σε άλλο αυτοκίνητο…

Απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (30/9/23) στη λαϊκή αγορά του Αλιβερίου, όταν ΙΧΕ πήρε σβάρνα ανθρώπους και πάγκους που βρισκόντουσαν στο σημείο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 92χρονος οδηγός του ΙΧΕ το είχε σταθμευμένο εντός της λαϊκής και προσπάθησε να το απομακρύνει. Το αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες  κινήθηκε με ταχύτητα παρασύροντας ότι έβρισκε μπροστά του, πάγκους αλλά και ανθρώπους κάποιοι εκ των οποίων προσπάθησαν να απομακρυνθούν ουρλιάζοντας.

Από την τρελή πορεία του ΙΧΕ τουλάχιστον έξι (6) άτομα τραυματίστηκαν μεταξύ των οποίων και ένα νήπιο, ενώ καταστράφηκαν πάγκοι και προκλήθηκαν ζημιές και σε ένα ακόμη όχημα πάνω στο οποίο σταμάτησε.

Σύμφωνα με τον οδηγό κόλλησε το γκάζι, η ηλικία του όμως επιτρέπει και δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν είναι κατάλληλος να οδηγεί...

Το ΑΤ Αλιβερίου διενεργεί την προανάρκιση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση