Σκιάθος: Προσέκρουσε στο λιμάνι το «Skiathos Express»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 14:11 Σκιάθος: Προσέκρουσε στο λιμάνι το «Skiathos Express»

Τροποποίηση των δρομολογίων…

Στο λιμάνι της Σκιάθου προσέκρουσε το πρωί του Σαββάτου το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Skiathos Express», το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένες Bόλου για Γλώσσα – Σκόπελο – Αλόννησο.

Συγκεκριμένα, το πλοίο κατά την είσοδο του στο λιμένα Σκιάθου προσέκρουσε με το πρυμναίο δεξιό τμήμα, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο λιμάνι αφού αποβίβασε με ασφάλεια 107 επιβάτες.

Από το Λιμενικό απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον αναγνωρισμένο οργανισμό που παρακολουθεί το πλοίο.

Λόγω της προσωρινής ακινησίας του Skiathos Express και για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τροποποιείται το σημερινό δρομολόγιο του SUPER STAR της Seajets με τα κάτωθι ωράρια :

Aλόννησο: 13.15, από

Σκόπελο 14.15,

Σκιάθο 15.45 με τελική άφιξη στο λιμάνι του Βόλου στις 18.00.

Πηγή: Skiathoslife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση