Χωριά στην Καρδίτσα παραμένουν βουλιαγμένα στο νερό - Μάχη για να συμμαζευτεί το χάος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 10:31 Χωριά στην Καρδίτσα παραμένουν βουλιαγμένα στο νερό - Μάχη για να συμμαζευτεί το χάος

Παραμένουν τα τεράστια προβλήματα (και) στην Καρδίτσα μετά το διπλό χτύπημα από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias.

Χωριά έχουν ρημαχτεί από τις πλημμύρες που χτύπησαν την Καρδίτσα και γενικά τη Θεσσαλία, ενώ περιοχές είναι ακόμα βουλιαγμένες στο νερό.

 Τα χωριά που ακόμη υπάρχει νερό σε δρόμους και αυλές σπιτιών από τις πλημμύρες, σύμφωνα με όσα τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Νούσιος είναι η Μεταμόρφωση και ο Βλοχός.

Καθημερινή είναι η μάχη που δίνεται από τις αρμόδιες αρχές και τους κατοίκους και για την αποκατάσταση κυρίως της προσβασιμότητας και την οδική επικοινωνία των πληγεισών περιοχών. Συνεργεία της περιφέρειας Θεσσαλίας, με όλο το διαθέσιμο προσωπικό και τα μηχανήματα, επιχειρούν σε διάφορα σημεία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας πραγματοποιώντας επεμβάσεις στους επαρχιακούς δρόμους, εργασίες σε γέφυρες, καθαρισμούς ρεμάτων και τάφρων, αποκατάσταση αναχωμάτων σε ποταμούς, όπως και καθαρισμούς φερτών σε δρόμους.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο, στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Παλαμά.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση