Λαμία: Ελεύθεροι με περιοριστικό όρο οι νεαροί με τα ναρκωτικά και το πλαστικό πιστόλι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 08:14 Λαμία: Ελεύθεροι με περιοριστικό όρο οι νεαροί με τα ναρκωτικά και το πλαστικό πιστόλι

Είχε κατασχεθεί από τους αστυνομικούς και μία κροτίδα, καθώς και μία κουκούλα full face…

Με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον Ανακριτή, οι δύο νεαροί Λαμιώτες 18 και 20 ετών που είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη (28/9/23) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και περί κροτίδων & πυροτεχνημάτων.

Οι δύο νεαροί διά μέσω του συνηγόρου τους Δημήτρη Τσιγάνη είχαν πάρει προθεσμία να απολογηθούν για σήμερα Δευτέρα (2/10/23), όπως και έγινε.

(Ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο νεαρών Δημήτρης Τσιγάνης)

Σύμφωνα με τον κ. Τσιγάνη, κατέθεσαν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να αναγνωριστεί ότι τα ναρκωτικά (περίπου 150 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης) ήταν για προσωπική τους χρήση και θα μείνουν ελεύθεροι μέχρι την τακτική δικάσιμο.

Σημειώνουμε ότι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, είχαν κατασχέσει μεταξύ άλλων από δύο σπίτια στα οποία πραγματοποίησαν έρευνες, ένα πλαστικό πιστόλι, μία κροτίδα με φυτίλι, καθώς και μία κουκούλα full face.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση