Νεαροί Ρομά πίσω από κλοπή δεκάδων μέτρων καλωδίων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 17:58 Νεαροί Ρομά πίσω από κλοπή δεκάδων μέτρων καλωδίων

Συνελήφθη ένας 20χρονος ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας ανήλικος 16 ετών…

Από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής καλωδίων από επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή, η οποία πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα μεταξύ 30-09 έως 02-10-2023, στην Άμφισσα.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερις νεαροί Ρομά, εκ των οποίων ο ένας μόλις 16 ετών, ενώ συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας 20χρονος στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν 100 κιλά αγώγιμο υλικό, το οποίο είχε εξαχθεί από τα καλώδια, ένας κόφτης, καθώς και ένα εξωτερικό περίβλημα καλωδίου, κενού περιεχομένου.

Ο χαλκός φαίνεται να προερχόταν από τα καλώδια που εκλάπησαν από τη συγκεκριμένη επιχείρηση μήκους 230 μέτρων, με τη ζημιά να φτάνει στα 9.000 ευρώ.

Το κατασχεθέν αγώγιμο υλικό αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση