Δομοκός: Αυτοκίνητο με οικογένεια έπεσε σε κολόνα - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 07:34 Δομοκός: Αυτοκίνητο με οικογένεια έπεσε σε κολόνα - ΦΩΤΟ

Είχαν άγιο η μητέρα και το μόλις 2,5 ετών παιδάκι - Σοβαρά τραυματίστηκε ο πατέρας…

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (3/10/23) στη διασταύρωση του «22» στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού.

Αυτοκίνητο που ερχόταν από την Καρδίτσα με κατεύθυνση προς Λαμία, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξετράπη της πορείας του και αφού βρήκε στη διαχωριστική νησίδα προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα φωτισμού πριν ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο αυτοκίνητο επέβαινε μία οικογένεια και από τα συντρίμμια βγήκαν σώοι η 37χρονη γυναίκα και το μόλις 2,5 ετών μωράκι τους, καθώς καθόντουσαν στα πίσω καθίσματα, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο 43χρονος σύζυγός της που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Το ΙΧΕ σχεδόν διαλύθηκε στο μπροστινό μέρος και ειδικά στη θέση του συνοδηγού και είναι θαύμα που η γυναίκα δεν καθόταν μπροστά!

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα του ΠΚ Δομοκού, με τον 43χρονο να απεγκλωβίζεται από τους διασώστες και να διακομίζεται στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport θα υποβαλλόταν σε εγχείρηση.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το ΑΤ Δομοκού, πρέπει ωστόσο να επαναλάβουμε την επικινδυνότητα του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο σημείο, ειδικά όταν έχει προηγηθεί βροχή. Θυμίζουμε ότι μερικά μέτρα πιο κάτω είχε γίνει το φοβερό τροχαίο δυστύχημα με την νταλίκα που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και διέλυσε δύο ΙΧΕ, παρασύροντας στο θάνατο μία 48χρονη γυναίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση