Διακοπές ρεύματος σήμερα στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 07:46 Διακοπές ρεύματος σήμερα στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Που και ποιες ώρες…

Σύμφωνα με τις προγραμματισμένες εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ (Πρ. Αταλάντης) σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, θα σημειωθούν αντίστοιχα διακοπές ρεύματος και συγκεκριμένα:

Στο Μώλο από ειρηνοδικείο μέχρι την είσοδο του Μώλου προς Καμένα Βούρλα, αριστερά και δεξιά επί αυτού, ξυλουργείο Κριαρα και αλουμίνια Παπαϊωάννου από τις 08:00πμ έως 14:00μμ.

Στο Μώλο, από το φαρμακείο Πισλή, όλος ο δρόμος της λαϊκής πίσω από την εκκλησία, καθώς και αριστερά και δεξιά του δρόμου της λαϊκής. Επίσης μένει εκτός ο δρόμος που βγάζει στην Σκάρφεια από τις 13:00μμ έως 15:00μμ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση