Εντοπίστηκε ο 50χρονος υπάλληλος φούρνου στο Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 12:21 Εντοπίστηκε ο 50χρονος υπάλληλος φούρνου στο Βόλο

Δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τη στιγμή που είχε φύγει από τη δουλειά του την περασμένη Κυριακή…

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 50χρονου υπαλλήλου φούρνου στο Βόλο που παρέμενε αγνοούμενος για πάνω από 24 ώρες.

Τις Αρχές είχε ειδοποιήσει η ηλικιωμένη μητέρα του,  με την οποία μένουν μαζί. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από τον εργοδότη του γιου της, που την ενημέρωσε ότι δεν είχε πάει στη δουλειά.

Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του αλλά εμφανώς καταβεβλημένος, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, για τον 50χρονο που επέστρεψε μόνος του στο σπίτι που διαμένει με την ηλικιωμένη μητέρα του.

Από γνωστούς και φίλους υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθεί ο 50χρονος, ο οποίος την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, έφυγε από την εργασία του σε αρτοποιείο στον Βόλο και την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε στην βάρδιά του.

Το γεγονός αυτό, παραξένεψε τον εργοδότη του, ο οποίος άμεσα ξεκίνησε να καλεί στο τηλέφωνό του, το οποίο, όπως δήλωσε ήταν απενεργοποιημένο. Ο εργοδότης του έσπευσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του 50χρονου, με την οποία μένουν μαζί, αλλά και εκείνη αναστατωμένη του είπε ότι γιος της δεν γύρισε σπίτι το προηγούμενο βράδυ.

Η μητέρα του έσπευσε στην Διεύθυνση Αστυνομία Μαγνησίας, όμως δεν είχε παρέλθει το χρονικό όριο των 24 ωρών για να δηλωθεί επίσημα, η εξαφάνιση,

Σύμφωνα με τον εργοδότη του, ο 50χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, και δεν είχε εκδηλώσει στο παρελθόν παρόμοια συμπεριφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση