Φοιτητές Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: «Οι σπουδές μας βρίσκονται στον αέρα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 09:14 Φοιτητές Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: «Οι σπουδές μας βρίσκονται στον αέρα»

«Το ‘’πάμε και όπου βγει’’ δε βγαίνει πουθενά…»

Συνέντευξη - ενημέρωση στην πλατεία Ελευθερίας, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (3/10/23), εκπρόσωποι των Φοιτητικών Συλλόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία και συγκεκριμένα των Τμημάτων Φυσικού, Φυσικοθεραπείας και της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Οι φοιτητές θέλοντας να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ειδικά μετά τις δύο απανωτές κακοκαιρίες, προχώρησαν στη συγκεκριμένη δημόσια διαμαρτυρία.

Ενδεικτικά, ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν καν τι γίνεται με την εξεταστική τους, μετά από διπλή αναβολή και χωρίς έγκαιρη ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες, όταν μάλιστα κάποιοι εξ αυτών είναι κοντά στο πτυχίο.

Περιέγραψαν μία πολύ άσχημη κατάσταση στην νοοτροπία του «πάμε κι όπου βγει» και κάλεσαν Κυβέρνηση, Περιφέρεια και τη διοίκηση του Ιδρύματος να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Την κεντρική εισήγηση έκανε το μέλος του ΔΣ του Τμήματος Φυσικής του ΠΘ, Νάσος Σάλτας, ενώ μίλησαν εκπρόσωποι όλων των Τμημάτων.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση