Λαμία: Τους πέταξαν πέτρες και κινδύνευσαν να σκοτωθούν (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 08:18 Λαμία: Τους πέταξαν πέτρες και κινδύνευσαν να σκοτωθούν (ΦΩΤΟ)

«Για να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το  θέμα πρέπει να θρηνήσουμε πρώτα θύματα;», λέει ο οδηγός που δέχτηκε τη μεγάλη πέτρα δίπλα από την πόρτα του οδηγού…

Ως δρόμος του τρόμου επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η παλαιά εθνική οδός Λαμίας - Λάρισας στο ύψος του καταυλισμού των Ρομά στην Καμηλόβρυση.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (13/10/23) και κινδύνευσε σοβαρά ζευγάρι που κινούνταν με κατεύθυνση το Δομοκό.

«Άκουσα ένα τρομερό μπαμ και αντανακλαστικά έκανα παρατιμονιά που με έφερε στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς μας φύλαξε άγιος κι εκείνη την ώρα δεν ερχόταν κανένα άλλο αυτοκίνητο ή καμιά νταλίκα και πρόλαβα να το επαναφέρω στο ρεύμα μου», λέει στο LamiaReport, ένα ακόμα θύμα του «επικίνδυνου παιχνιδιού» ανήλικων (;) Ρομά που πετάνε πέτρες σε διερχόμενα οχήματα.

Η μεγάλη πέτρα βρήκε το αυτοκίνητο δίπλα από την πόρτα του οδηγού μερικά εκατοστά κάτω από το παράθυρου του πίσω καθίσματος που προφανώς είχαν βάλει σημάδι και δεν πέτυχαν.

Ο άνθρωπος μετά το πρώτο σοκ οδήγησε μέχρι τα «δίδυμα πρατήρια» προκειμένου να απομακρυνθεί από το σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Επειδή όπως μας λέει έχει διαβάσει για παρόμοια συμβάντα στο συγκεκριμένο σημείο, είναι γενικά υποψιασμένος, όμως μέρα μεσημέρι και με κίνηση στο δρόμο εκείνη τη στιγμή δεν περίμενε ότι θα κινδυνεύσει.

«Στο εν λόγω σημείο ως γνωστόν έχουν αναφερθεί και στο παρελθόν ανάλογα περιστατικά και η κατάσταση παραμένει η ίδια και χειρότερη. Για να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το  θέμα πρέπει να θρηνήσουμε πρώτα θύματα;», αναρωτιέται ο άνθρωπος, η ζωή του οποίου πραγματικά κινδύνευσε από τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Σε αυτό άλλωστε επικεντρώνει την καταγγελία του, ξεχνώντας τις υλικές ζημιές με τις γρατσουνιές και το βαθούλωμα που προκάλεσαν στο όχημά του και ζητεί περισσότερο έλεγχο για να προστατευτούν ζωές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση