Λαμία: Καλούσε σε βοήθεια πεσμένος μέσα στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 08:38 Λαμία: Καλούσε σε βοήθεια πεσμένος μέσα στο σπίτι

Άκουσαν τις φωνές του την επόμενη μέρα και κινητοποιήθηκε αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ…

Ήταν πεσμένος στο σπίτι του σχεδόν 24 ώρες και καλούσε επίμονα σε βοήθεια, χωρίς κάποιος να ακούει τις φωνές του, ηλικιωμένος που μένει σε σπίτι στην οδό Πατρόκλου στη Λαμία.

Για καλή του τύχη, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (14/10/23), περίπου στις 16:00’, γείτονας άκουσε κάποιον να φωνάζει και τελικά εντόπισε τον πεσμένο ηλικιωμένο. Επειδή το σπίτι ήταν κλειδωμένο, ειδοποίησε την αστυνομία με ανθρώπους της Ομάδας ΔΙΑΣ να φτάνουν στο σημείο και να μπαίνουν στο σπίτι τελικά από το παράθυρο.

Γρήγορα έφτασαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομίσει τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Λαμίας για νοσηλεία.

Μάλιστα μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα, η κυκλοφορία στην αρχή της οδού Πατρόκλου στο ύψος του Περιφερειακού, είχε διακοπεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση