Στο απροχώρητο η κατάσταση με τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ στην Ανθήλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 08:10 Στο απροχώρητο η κατάσταση με τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ στην Ανθήλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδιο το μεσημέρι σε βάρος οδηγού στη στάση στην πλατεία Πάρκου...

Δρομολόγια του τρόμου έχουν καταντήσει για τους οδηγούς του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας, αυτά της Ανθήλης, όταν επιβιβάζονται συγκεκριμένα άτομα Ρομά.

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/10/23) δημιουργήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο με άτομα που αρνούνταν να χτυπήσουν εισιτήριο. Μάλιστα ένα μικρό παιδί Ρομά, το έσκασε από το παράθυρο όταν ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία για συνδρομή!

Δείτε το βίντεο:

Το συγκεκριμένο επεισόδιο, απλά ήρθε να προστεθεί σε πολύ χειρότερα που έχουν διαδραματιστεί σε βάρος των οδηγών των αστικών λεωφορείων.

Σε ένα από αυτά, άτομα Ρομά προπηλάκισαν αρχικά λεκτικά τον οδηγό και στη συνέχεια άρχισαν να τον φτύνουν, γιατί τόλμησε να τους ζητήσει να χτυπήσουν εισιτήριο!

Κατά καιρούς όμως έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά όπως επισημαίνει στο LamiaReport ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Νίκος Γούλας, που προειδοποιεί για τροποποιήσεις δρομολογίων όπως είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την ένταση που δημιουργήθηκε το μεσημέρι στη στάση του Αστικού στην πλατεία Πάρκου:

0008

0007

0006

0005

0004

0003

0002

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση