Γέμισε καπνούς η πόλη της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 08:32 Γέμισε καπνούς η πόλη της Λαμίας

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη νότια πλευρά της πόλης…

Συνεχίζονται οι μαζικές καύσεις υπολειμμάτων καλλιεργειών και κλαδεμάτων στην περιοχή κυρίως της λεκάνης του Σπερχειού, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος καπνός στην ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη της Λαμίας.

Το LamiaReport δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα όπως και την 1η του μήνα, από αναγνώστες που ανησύχησαν βλέποντας τόσο θολή την ατμόσφαιρα ακόμη και νυχτερινές ώρες.

Χαρακτηριστικά, αναγνώστης μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία με τη λεζάντα, ότι είναι αδύνατον στους ανθρώπους που θέλουν να περπατήσουν και να αθληθούν στη νότια Λαμία εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που έχουν δημιουργήσει οι καπνοί!

Το LamiaReport επικοινώνησε και με το Κέντρο της Πυροσβεστικής που μας επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για ελεγχόμενες φωτιές που έχουν ανάψει αγρότες στην περιοχή, μετά το πέρας της αντιπυρικής περιόδου.

Στην προκειμένη περίπτωση από τις 17:30’ το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) το βορειοανατολικό αεράκι που φυσούσε, γύρισε σε νότιο - νοτιοδυτικό, φέρνοντας όλον τον καπνό μέσα στην πόλη!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση