ΕΚΠΕΦ: «Θα διερευνηθούν τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 12:41 ΕΚΠΕΦ: «Θα διερευνηθούν τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος»

Βαρύ πένθος στη Λαμία…

Τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 60χρονο συνάδελφο, αναζητεί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της Επιθεώρησης Εργασίας.

Όπως σημειώνει σε δελτίο τύπου το ΔΣ της ΕΚΠΕΦ, απαιτούν να γίνει έλεγχος για τα μέτρα ασφαλείας και αν προκύψουν ευθύνες να αποδοθούν.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Βαρύ το πένθος για την εργατική τάξη σήμερα, με τον αδόκητο χαμό ενός ακόμη συναδέλφου μας σε εργοτάξιο ασφαλτομίγματος στην περιοχή της Λαμίας, όπου εγκλωβίστηκε σε κατασκευαστικό μηχάνημα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας είναι από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με το Τεχνικό Τμήμα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, στην κατεύθυνση της εξέτασης των αιτιών. Ζητάμε να διερευνηθούν διεξοδικά τα αίτια του δυστυχήματος, να ελεγχθεί εάν η επιχείρηση είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα που ορίζει ο νόμος και αν αυτά τα μέτρα τηρήθηκαν, όπως επίσης να αποδοθούν ευθύνες όπου αυτές υπάρχουν.

Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του άτυχου συναδέλφου μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας, στην οικογένειά του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση