Αγωνία για κυνηγό που χάθηκε στην ορεινή δυτική Φθιώτιδα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 07:28 Αγωνία για κυνηγό που χάθηκε στην ορεινή δυτική Φθιώτιδα (ΦΩΤΟ)

Εντοπίστηκε 2,5 ώρες αργότερα, ταλαιπωρημένος αλλά καλά στην υγεία του…

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε το κυνήγι για τρεις φίλους από την Αθήνα στην ορεινή δυτική Φθιώτιδα το απόγευμα της Τρίτης (7/11).

Σε κάποια στιγμή ο ένας εκ των τριών φίλων, 60 ετών, χωρίστηκε από την παρέα και δεν μπορούσε να βρει το δρόμο όπου είχαν αφήσει το αμάξι.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του LamiaReport, επικοινώνησε με τους άλλους δύο και εκείνοι με τη σειρά τους γύρω στις 2 το μεσημέρι ειδοποίησαν αστυνομία και πυροσβεστική. Γνώριζαν μάλιστα ότι ο 60χρονος φίλος τους δεν μπορούσε να περπατήσει και φοβήθηκαν ότι είχε σπάσει το πόδι του.

Τελικά γύρω στις 4:30’ το απόγευμα πυροσβέστες από το Κλιμάκιο της Φουρνάς εντόπισαν τον κυνηγό κοντά στην περιοχή του Ταρζάν, ταλαιπωρημένο αλλά καλά στην υγεία του. Με τη βοήθεια των συναδέλφων τους από την Π.Υ. Μακρακώμης, που συμμετείχαν στις αναζητήσεις με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες μετέφεραν τον άτυχο άνδρα στο δασικό δρόμο όπου έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου ανέλαβε τη διακομιδή του 60χρονου για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Στις έρευνες συμμετείχε επίσης και τζιπ της αστυνομίας από τη Φουρνά με δύο αστυνομικούς, καθώς και πλήρωμα από το ΑΤ Σπερχειάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση