«Έφυγε» πρώην Αντιδήμαρχος από την περιοχή της Λοκρίδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 09:06 «Έφυγε» πρώην Αντιδήμαρχος από την περιοχή της Λοκρίδας

Σε ηλικία 62 ετών απεβίωσε ο Θανάσης Φλωράκης. Μεσίστια η σημαία στο Δήμο Καμένων Βούρλων…

Βαρύ πένθος στο Δήμο Καμένων Βούρλων και ιδιαίτερα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου για την εκδημία του πρώην Αντιδημάρχου Θανάση Φλωράκη σε ηλικία 62 ετών.

Υπήρξε από τους ανθρώπους που υπηρέτησαν την αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια, πρώτα στο Δήμο Αγίου Κωνσταντίνου και στη συνέχεια στο Δήμο Μώλου - Αγίου Κων/νου (Καμένων Βούρλων), αναλαμβάνοντας για μια επταετία χρέη αντιδημάρχου.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (18/11/2023) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, στον αγαπημένο του Λογγό Αγ. Κων/νου όπου γεννήθηκε.

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά το άγγελμα του θανάτου του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Φλωράκη Αθανάσιου, εκτιμώντας την προσφορά του στον τόπο μας, και ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού

Εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, στην σύζυγό του Άννα και στην κόρη τον Παρασκευή.

Η σημαία θα κυματίζει μεσίστια σε όλα τα Δημοτικά κτίρια στις 18-11-2023, σε ένδειξη πένθους για τον θάνατό του.

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Άνοιγμα Βιβλίου Συλλυπητηρίων

Κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντα

Εκφώνηση του επικήδειου από τον Δήμαρχο Συκιώτη Ιωάννη

Ο Αθανάσιος Φλωράκης γεννήθηκε το 1961 και μεγάλωσε στο Λογγό Αγίου Κων/νου. Από το έτος 1987 εκλέγεται συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Αγίου Κων/νου και στη συνέχεια στον Καλλικρατικό Δήμου Μώλου Αγίου Καν/νου και νυν Δήμο Καμένων Βούρλων.

Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Αγίου Καν/νου από το έτος 2007 έως και το έτος 2010 και Αντιδήμαρχος Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου το διάστημα από 1-1-2011 έως 31-8-2014.

Καμένα Βούρλα, 17-11-2023»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση