«Άδικο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο - Θα εξοντώσει πολλούς επαγγελματίες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 09:08 «Άδικο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο - Θα εξοντώσει πολλούς επαγγελματίες» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δε θα πετύχει τα προσδοκώμενα η Κυβέρνηση, παρά θα αυξήσει τις οφειλές…»

Αντιδρούν απέναντι στο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση, όλοι οι επαγγελματίες στη Φθιώτιδα, όπως φάνηκε στη σύσκεψη που προκάλεσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Θανάσης Μακρυγιάννης, το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11/23) στα γραφεία του ΔΣΛ.

Στη σύσκεψη που πήραν μέρος σχεδόν όλοι οι φορείς που εκπροσωπούν ελεύθερους επαγγελματίες, διαπιστώθηκε ότι με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου θα υπερφορολογηθεί ένα μεγάλο μέρος των μελών τους χωρίς να υπάρχουν τα συγκεκριμένα έσοδα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας στο LamiaReport, αυτό που θα πετύχει στο τέλος το οικονομικό επιτελείο δεν θα είναι να εισπράξει γύρω στα 700 εκατομμύρια, όπως υπολογίζει, αλλά να βεβαιώσει 400-500 εκατομμύρια οφειλές καθώς θα υπάρχει αδυναμία πληρωμής. Παράλληλα, υποστηρίζει, θα οδηγήσει πολλούς επαγγελματίες εκτός κλάδου.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση