Χωρίς ταξί σήμερα η Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 08:40 Χωρίς ταξί σήμερα η Λαμία

Μόνο επείγοντα περιστατικά προς τις δομές υγείας θα εξυπηρετούνται. «Ταφόπλακα» το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για ελεύθερους επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους και μικρές επιχειρήσεις…

Ο Σύλλογος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ράδιο Ταξί Λαμίας, συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως σημειώνει στο LamiaReport ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πάνος Γρηγορόπουλος, ο κλάδος τους έχει υποστεί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης τα τελευταία 13 χρόνια, ενώ χρειάστηκε την τελευταία τριετία να διαχειριστεί και τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού χωρίς ουσιαστικά να υπάρξει βοήθεια από το κράτος.

«Τώρα με το νέο νομοσχέδιο για τη φοροδιαφυγή, έρχεται η απόλυτη ταφόπλακα όχι μόνο για το δικό μας κλάδο, αλλά γενικά για τους περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους και τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις», δηλώνει ο κ. Γρηγορόπουλος.

Προκειμένου να εναντιωθούν στα νέα μέτρα που θα έχουν επιπτώσεις σε όλους, τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Ράδιο Ταξί Λαμίας, καλούν όχι μόνο τους συναδέλφους τους αλλά και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις κατά του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι προκειμένου να εξυπηρετηθούν επείγουσες ανάγκες μεταφοράς συμπολιτών μας, από και προς το Νοσοκομείο, την Πολυκλινική, τις Κλινικές και το Ίαση, μετά τις 06:00’ το πρωί της Τετάρτης θα υπάρχει αριθμός οχημάτων σε επιφυλακή, που θα εξυπηρετούν και για τα προγραμματισμένα ραντεβού των πολιτών με τους γιατρούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση