Δομοκός: Προσπάθησαν να περάσουν ηρωίνη στις Φυλακές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 08:16 Δομοκός: Προσπάθησαν να περάσουν ηρωίνη στις Φυλακές

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες. Η μία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη…

Το επισκεπτήριο της περασμένης Τετάρτης (15/11/23) στις Φυλακές Δομοκού, έβγαλε ειδήσεις, καθώς είχαμε τη σύλληψη δύο γυναικών, μιας Ελληνίδας 30 ετών και μιας αλλοδαπής 40 ετών, που σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά, στους κρατούμενους που επισκέφτηκαν.

Στο πρώτο περιστατικό η 30χρονη Ελληνίδα, κατελήφθη να έχει σε σάκο που προοριζόταν για γνωστό βαρυποινίτη - που εμπλέκεται μεταξύ άλλων σε φόνους και ληστείες, που έχουν απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη - 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 116,7 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα στις ραφές του σάκου. Η 30χρονη σύμφωνα με τον συνήγορό της, Α. Παπαγιαννίδη, δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι άγνωστο προς αυτήν άτομο της είχε δώσει το σάκο χωρίς να γνωρίζει τι περιέχει. Αντίθετα ο 38χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, που επισκέφθηκε, παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά προοριζόταν για κείνον.

Ανακριτής και Εισαγγελέας συμφώνησαν για την προφυλάκιση της συλληφθείσας.

Αντίθετα, ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της μια φορά τον μήνα, αφέθηκε η αλλοδαπή συλληφθείσα που κατελήφθη στο επισκεπτήριο με 12,7 γραμμάρια ηρωίνης κρυμμένα σε πετσέτα. Τα ναρκωτικά φαίνεται ότι προοριζόταν για δύο Αλβανούς κρατούμενους που εκτίουν ισόβια και ποινή κάθειρξης αντίστοιχα στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού.

Την αλλοδαπή κατηγορούμενη εκπροσώπησε στην Ανάκριση η δικηγόρος Αργυρώ Καραφέρη, ενώ τους δύο κρατούμενους είχε με διορισμό η δικηγόρος Μαρία Τζαβέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση