Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες μέχρι και την Παρασκευή - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 08:20 Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες μέχρι και την Παρασκευή - ΒΙΝΤΕΟ

Πότε χαλάει και πάλι ο καιρός - Ποιες περιοχές θα έχουν έντονα φαινόμενα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN, η Τρίτη (21/11) αναμένεται να ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό, προς το βράδυ θα ξεκινήσουν βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες στα δυτικά τμήματα της χώρας. Είναι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα μας απασχολήσει καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, από σήμερα το απόγευμα μέχρι και την Παρασκευή.

Την Τετάρτη (22/11), οι βροχές θα εξαπλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ο άνεμος γυρίζει και πάλι σε νότιο-νοτιοδυτικό και θα ενισχυθεί κοντά στα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε καλά για την εποχή επίπεδα, κοντά στους 20-23 βαθμούς Κελσίου.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης επισήμανε ότι η οροσειρά της Πίνδου αποτελεί σαν ένα φράγμα και εμποδίζει τις βροχές και τις καταιγίδες να εξαπλώνονται με την ίδια τουλάχιστον ένταση και τον ίδιο όγκο νερού στα ανατολικά.

Τέλος, ο μετεωρολόγος του OPEN τόνισε ότι τα φαινόμενα των επόμενων ημερών θα είναι φυσιολογικά για την εποχή και δεν θα πέσει τεράστιος όγκος νερού.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση