Δήμος Καμένων Βούρλων: Επαναλαμβάνεται η "διπλή" συνεδρίαση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 21:29 Δήμος Καμένων Βούρλων: Επαναλαμβάνεται η "διπλή" συνεδρίαση

Αύριο Τρίτη 21 Νοεμβρίου…

Νέα πρόσκληση από τον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων Γιάννη Σοσώνη για τη διπλή συνεδρίαση (ειδική και τακτική), που αναβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Έτσι, η ειδική συνεδρίαση με θέμα την «έγκριση του Ισολογισμού για το Οικονομικό έτος 2022», θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00’ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Παντελεήμωνος 8 στα Καμένα Βούρλα/

Θα ακολουθήσει στις 19:00’ στον ίδιο χώρο η τακτική συνεδρίαση με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Αναλυτικά:

1. Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2024-2025

2. Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2024-2025

3. Επικαιροποίηση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας τον Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καμένων Βούρλων

4. Χωροθέτηση χώρου στάθμευσης για ΑμεΑ στην Κοινότητα Μώλου

5. Χορήγηση παροχής ύδρευσης εκτός σχεδίου στη θέση Λιβάδι της Κοινότητας Μώλου

6. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Γ' τριμήνου 2023

7. Αξιολόγηση των στόχων τον πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων τον Δήμου Καμένων Βούρλων Γ' τριμήνου 2023 σωρευτικά

8. 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καμένων Βούρλων οικονομικού έτους 2023

9. Παράταση χρόνου περαίωσης τον έργου «Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Μενδενίτσας Δήμου Καμένων Βούρλων Ν. Φθιώτιδας»

10. Παράταση χρονικής διάρκειας της αριθμ. πρωτ. 10447/30-8-2023 σύμβασης προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και Τοποθέτηση Αστικού Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση τον Παραλιακού Μετώπου Καμένων Βούρλων»

11. Έγκριση 1°" Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών τον έργου «Έργα Οδοποιίας Δήμου Καμένων Βούρλων»

12. Έγκριση 1°" Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών τον έργου «Κατασκευή Χλοοτάπητα στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Τ.Κ. Μενδενίτσας Δήμου Καμένων Βούρλων»

13. Έγκριση 1°" Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών τον έργου «Κατασκευή Αγωγού Δικτύων Όμβριών Αγίου Κωνσταντίνου»

14. Έγκριση 1°" Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών τον έργού «Κατασκευή Αγωγών Αποχέτευσης και Αναμονών Σύνδεσης κατά Θέσεις στη Δ.Ε. Καμένων Βούρλων»

15. Έγκριση 2°" ΑΠΕ - 1ης ΣΣ και χορήγησης πρόσθετης καταβολής (πριμ) τον έργού «Κατασκευή Νέον Κεντρικού Αγωγού Αποχέτευσης Καμένων Βούρλων»

16. Έγκριση 2°" ΑΠΕ τον έργου «Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός Δημοτικού Κτιρίου και Μετατροπή τον σε Κέντρο Πολιτιστικών Δράσεων στο Παραλιακό Μέτωπο Αγίου Κων/νου»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση