Χαροπαλεύει 40χρονος μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα σε τυροκομική μονάδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 11:09 Χαροπαλεύει 40χρονος μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα σε τυροκομική μονάδα (φωτο intime)

Το εργατικό ατύχημα σε τυροκομική μονάδα έστειλε τον 40χρονο σε νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένο από την πτώση. Ο Βόλος περιμένει με αγωνία, τα νέα από τα χείλη των γιατρών…

Ώρες αγωνίας για τους στενούς συγγενείς και φίλους του νεαρού υπαλλήλου. Το σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί, όταν ο 40χρονος βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος, στην τυροκομική μονάδα που δούλευε. Στις εγκαταστάσεις επικράτησε πανδαιμόνιο. Συνάδελφοι του τραυματία ειδοποίησαν ασθενοφόρο και δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Πλέον τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του άτυχου υπαλλήλου.

Μάχη να κρατήσουν στη ζωή έναν άνδρα 40 ετών, που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από μεγάλο ύψος σε τυροκομική μονάδα της Β’ ΒΙΠΕ που εργαζόταν, δίνουν οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αρχικά ο άνδρας διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του και έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο “Αχιλλοπούλειο”.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση