Σε Φθιώτιδα και Φωκίδα σήμερα ο Πρωθυπουργός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 09:08 Σε Φθιώτιδα και Φωκίδα σήμερα ο Πρωθυπουργός

Θα επισκεφτεί δύο μεγάλα έργα σε Άγιο Κωνσταντίνο και Γραβιά, ενώ θα κάνει στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα.

Δύο μεγάλα έργα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε Φθιώτιδα και Φωκίδα, θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 10:30’ το πρωί θα βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την έναρξη λειτουργίας του νέου Λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου.

Στις 11:00'  ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει μια σύντομη στάση στην καφετέρια "Φλοίσβος" στα Καμένα Βούρλα, όπου θα έχει συνομιλία με τους κατοίκους της περιοχής.

Ακολούθως στις 12:00’ το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση παρουσίασης του έργου του διαγώνιου οδικού άξονα «Λαμία - Ιτέα - Αντίρριο», που διοργανώνει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με αφορμή την έναρξη κατασκευής του τμήματος Μπράλος - Άµφισσα στο εργοτάξιο του έργου στο ύψος περίπου του 35ου χλμ της υφιστάμενης εθνικής οδού Θερμοπυλών - Ιτέας

Στην εκδήλωση εκτός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα μιλήσουν, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση