Τρία χρόνια χωρίς το Γιώργο Κυριαζόπουλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 15:22 Τρία χρόνια χωρίς το Γιώργο Κυριαζόπουλο

Σαν σήμερα «έφυγε» ο «Καπετάνιος» της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας…

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 22 Νοεμβρίου 2023, από την απώλεια του διακεκριμένου επιστήμονα, γιατρού, Διευθυντή της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Γιώργου Κυριαζόπουλου.

Έφυγε τελείως αναπάντεχα από επιπλοκές στο χειρουργείο που είχε υποβληθεί, αφήνοντας ένα τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο του. Ειδικά σε μια περίοδο που «όλα τα ‘σκιαζε η φοβέρα του κορωνοϊού».

Ο Γιώργος Κυριαζόπουλος ως Συντονιστής Covid για όλη τη Στερεά και ως μέλος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Λαμιέων  είχε ήδη προετοιμαστεί για τη μεγάλη μάχη κατά του κορωνοϊού, προβλέποντας τις δυσοίωνες εξελίξεις αλλά και διατυπώνοντας την αισιοδοξία του, ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Για το όνομά του ως γιατρός, μιλούν ακόμη και σήμερα οι συνάδελφοί του, αλλά κυρίως οι χιλιάδες ασθενείς του. Τόσοι και τόσοι χρωστούν τη ζωή τους σε αυτόν τον άνθρωπο, όταν δοκιμαζόντουσαν στη ΜΕΘ, αλλά και αρκετοί ακόμη που δέχθηκαν τη… ζωή μέσω των δράσεων του με τις μεταμοσχεύσεις οργάνων.

Όσο και αν μας πονάει - και μας ανησυχεί - που χάσαμε έναν τέτοιο σπουδαίο επιστήμονα, ακόμη πιο οδυνηρή ήταν και είναι η απώλεια του ανθρώπου Γιώργου Κυριαζόπουλου.

Απλός, καθημερινός, ευφυής, συμπονετικός, με χιούμορ και μια καρδιά που χωρούσε όλον τον κόσμο! Ένας πραγματικά όμορφος άνθρωπος… Ένας σπουδαίος «Καπετάνιος» όπως τον αποκαλούσαν συνάδελφοι και φίλοι…

Δε σε ξεχνούμε φίλε Γιώργο! Να μας προσέχεις από κει που είσαι! Δύναμη και τύχη στα δυο σου κορίτσια τη Μαρία και την Έλενα που υπεραγαπούσες….

Κυριάκος Καραγιάννης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση