«Άγιο» είχαν οδηγοί στη εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 17:28 «Άγιο» είχαν οδηγοί στη εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου

Γερό μπαμ στο ύψος της Μάκρης Μακρακώμης…

«Άγιο» είχαν οι οδηγοί δύο επιβατικών αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν στο ύψος της Μάκρης Μακρακώμης στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LmaiaReport το ένα όχημα με οδηγό ηλικιωμένο προσπάθησε να εισέλθει από τη διασταύρωση της Μάκρης προς Λαμίας, χωρίς να αντιληφθεί το έτερο όχημα που κινούνταν κανονικά προς Καρπενήσι, με αποτέλεσμα να  χτυπήσουν μετωπικά - πλαγιομετωπικά.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και οι δύο οδηγοί βγήκαν χωρίς τραυματισμό από τα οχήματά τους.

Αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας, σήμαναν το σημείο και προχώρησαν σε ρύθμιση της κυκλοφορίας μέχρι την πλύση του οδοστρώματος από όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μακρακώμης και της απομάκρυνσης των τρακαρισμένων αυτοκινήτων από το οδόστρωμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση