Σαρακιώτης για Μητσοτάκη και Λιμάνι Αγίου Κων/νου: Οικειοποιείται έργα του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 17:56 Σαρακιώτης για Μητσοτάκη και Λιμάνι Αγίου Κων/νου: Οικειοποιείται έργα του ΣΥΡΙΖΑ

Καρφιά και για τη μη λειτουργία του Λιμενικού Τμήματος Αρκίτσας…

Την απάντηση του Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη, προκάλεσε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη λειτουργία του νέου Λιμανιού του Αγίου Κωνσταντίνου και η αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός «στη κοσμογονία που άργησε» περιγράφοντας τη λιμενική πολιτική της Κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο κ. Σαρακιώτης σημειώνει τα εξής:

«Για μία ακόμη φορά, μετά την προεκλογική επίσκεψή του στο Λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου τον περασμένο Μάρτιο, ο κ. Μητσοτάκης ήρθε και πάλι να οικειοποιηθεί ένα στρατηγικής σημασίας έργο που εμπνεύστηκε, σχεδίασε και δρομολόγησε η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του Λιμένα του Αγίου Κωνσταντίνου, αποτέλεσε ένα εμβληματικό για την περιοχή μας έργο με προϋπολογισμό ύψους 9,8 εκατ. ευρώ, το οποίο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. 67322/21-06-2016 απόφασης του τότε αρμοδίου Αναπληρωτή Υπουργού της Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Ούτε κατά την προηγούμενη επίσκεψή του, ούτε και σήμερα ο κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε την πολιτική γενναιότητα να αναφερθεί στη συμβολή όσων ενήργησαν προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης σύγχρονων και ποιοτικών υποδομών για την υποδοχή των επισκεπτών και στην αναβίωση της επιβατικής και εμπορικής κίνησης της περιοχής μας.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός παρότι αναφέρθηκε στην “ανάπτυξη μίας συγκροτημένης λιμενικής πολιτικής”, παρέλειψε να ενημερώσει τους πολίτες της Φθιώτιδας αν θα προχωρήσει η επαναλειτουργία του Λιμενικού Τμήματος Αρκίτσας, το οποίο καταργήθηκε το 2014 επί συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΠΑ.ΣΟ.Κ., και ελήφθη η απόφαση της επαναλειτουργίας του επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το 2019.

Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του στη Φθιώτιδα χωλαίνουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων που θα ενδυναμώσουν το αναπτυξιακό αποτύπωμα της περιοχής μας, γι’ αυτό και καταφεύγουν στην αγαπημένη τους συνήθεια. Την οικειοποίηση και την επικοινωνία έργων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση