Ανατροπή αυτοκινήτου και σοβαρός τραυματισμός 20χρονης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 11:38 Ανατροπή αυτοκινήτου και σοβαρός τραυματισμός 20χρονης

Η επικίνδυνη στροφή στον Κολοβρέχτη…

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μάρκας «smart» μια 20χρονη κοπέλα και έφερε τούμπες εκτός οδοστρώματος με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της.

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 10 το βράδυ στην Ε. Ο. Χαλκίδος - Αιδηψού στο ρεύμα προς Ψαχνά. Το αυτοκίνητο της κοπέλας, πιθανόν εξαιτίας της ολισθηρότητας, έφυγε εκτός δρόμου, όπου και ανετράπη στο ύψος του Κολοβρέχτη.

Σύμφωνα με το psaxna.gr από όπου και οι φωτογραφίες, στο σημείο του ατυχήματος έφτασαν εθελοντές του κλιμακίου των Ψαχνών, οι οποίοι  απεγκλώβισαν  την νεαρή οδηγό που οδηγήθηκε λίγη ώρα αργότερα σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία, ενώ η 20χρονη Α. Σ. νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μέχρι αυτή την ώρα  σε σοβαρή κατάσταση  καθώς καταπλακώθηκε από το ΙΧ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση