Δήμος Λοκρών: Ενημέρωση για την έμφυλη βία στους μαθητές του ΕΠΑ.Λ Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 12:25 Δήμος Λοκρών: Ενημέρωση για την έμφυλη βία στους μαθητές του ΕΠΑ.Λ Αταλάντης

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 ενόψει της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου 2023, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Λαμίας επισκέφθηκαν το Επαγγελματικό Λύκειο Αταλάντης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών της Γ΄ Λυκείου για θέματα που αφορούν την έμφυλη βία, τις μορφές βίας και συγκεκριμένα την βία κατά των γυναικών.

Εισηγητές ήταν η Ψυχολόγος κ. Χριστοδούλου Κατερίνα και η Νομικός κ. Σκανδάλη Αθηνά από το Συμβουλευτικό Κέντρο Λαμίας, καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λοκρών κ. Τσιάτα Αγγελική. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ως Εκπρόσωπος του Δήμου η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του Σχολικού Συμβουλίου του ΕΠΑ.Λ κ. Κυριάκου Έλενα, η Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών κ. Παπαναγιώτου Άννα και η Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Λοκρών κ. Τρικαλιώτη Έλενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση