Πότε δίνει τα πτυχία της η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 12:56 Πότε δίνει τα πτυχία της η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ορκωμοσία και αναγορεύσεις διδακτόρων…

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης», στη Δνση Γαριβάλδη 8 στα Τρίκαλα, θα πραγματοποιηθούν τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και τελετές απονομής πτυχίων στους αποφοίτους Μεταπτυχιακών & Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών  της Σχολής  Επιστημών  Φυσικής Αγωγής  Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΣΕΦΑΑΔ).

Στην πρώτη τελετή που θα πραγματοποιηθεί ώρα 11:00 π.μ. θα συμμετέχουν οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας (ΤΔΔ).

Στην δεύτερη τελετή που θα πραγματοποιηθεί ώρα 13:00 μ.μ θα γίνει η αναγόρευση Διδακτόρων και η τελετή αποφοίτησης στην οποία θα συμμετάσχουν οι απόφοιτοι/ες των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση