Galla Dinner Περιφέρειας AHEPA HELLAS

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 19:52 Galla Dinner Περιφέρειας AHEPA HELLAS

Για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη Χειρουργική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Α΄ ΠΡΧ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης…

Tο βράδυ της  Δευτέρας 20 Νοεμβρίου 2023 στις 20:30 στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Gala Dinner της Περιφέρειας AHEPA HELLAS.

Σκοπός του φιλανθρωπικού δείπνου ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση της ανακαίνισης της Χειρουργικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας της Α΄ ΠΡΧ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, του νοσοκομείου που χτίστηκε με δωρεές μελών της AHEPA Αμερικής το 1947.

Το παράρτημα της οργάνωσης «ΑΧΕΠΑ Θερμοπύλες HJ – 42», η οποία εδρεύει στη Λαμία και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή εκπροσωπήθηκε από τον Ταμία κ. Υφαντή Ευάγγελο, τον Αντιπρόεδρο Ελληνισμού κ. Τσιάτσο Ευάγγελο και τον Αντιπρόεδρο Φιλανθρωπίας κ. Χρυσαφόπουλο Δημήτριο, οι οποίοι συνοδεύονταν από τις συζύγους τους. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση