Στερεά: Συνελήφθη 25χρονος για σκληρή πορνογραφία ανηλίκων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 08:20 Στερεά: Συνελήφθη 25χρονος για σκληρή πορνογραφία ανηλίκων

Κατείχε πλήθος αρχείων σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, προσχολικής έως εφηβικής ηλικίας…

Εικόνες που ανατριχιάζουν, εντόπισε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε, στο πλαίσιο διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, στους υπολογιστές 25χρονου που διαμένει σε περιοχή της Βοιωτίας.

Ο νεαρός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικών του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε 2 σκληρούς δίσκους, 2 κινητά, φορητή κάρτα αποθήκευσης και σε USB, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, προσχολικής έως και εφηβικής ηλικίας!

Της εφόδου προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων αλλοδαπών Αρχών, από τη διερεύνηση των οποίων προέκυψε ότι χρήστης του διαδικτύου, εντός της ελληνικής επικράτειας, έχει αποκτήσει πρόσβαση σε ιστότοπο-εφαρμογή και κατέχει πλήθος αρχείων με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, πρόσφορο προς διαμοιρασμό.

Τα συλλεχθέντα στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και μετά από αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, προέκυψαν τα στοιχεία καθώς ο τόπος κατοικίας του κατηγορούμενου.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση