Λαμία: Ατύχημα για νεαρή γυναίκα στην πλατεία Πάρκου - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 10:34 Λαμία: Ατύχημα για νεαρή γυναίκα στην πλατεία Πάρκου - Δείτε εικόνες

Προσοχή γλιστράει επικίνδυνα γύρω από το συντριβάνι…

Σε περιπέτεια εξελίχθηκαν τα πρωινά ψώνια της Δευτέρας (27/11) για γυναίκα στο κέντρο της Λαμίας. Προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την πλατεία Πάρκου, στην οποία γίνονται εργασίες στολισμού, περνώντας μέσα από το συντριβάνι που δεν ήταν σε λειτουργία και γλίστρησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα στο πόδι.

Άνθρωποι του Δήμου που ήταν στα συνεργεία, καθώς και Δημοτικοί Αστυνομικοί, έσπευσαν άμεσα για βοήθεια στην άτυχη γυναίκα, ωστόσο εκείνη με ψυχραιμία ζήτησε να περιμένουν να έρθει το ΕΚΑΒ προκειμένου να μετακινηθεί με ασφάλεια χωρίς να επιδεινώσει το τραύμα της. Ειδοποίησε μάλιστα τηλεφωνικά και το σύζυγό της που ήρθε επίσης γρήγορα για βοήθεια.

Συγχρόνως οι Δημοτικοί Αστυνομικοί σήμαναν το χώρο απαγορεύοντας την είσοδο σε άλλους πολίτες καθώς λόγω του πρωινού παγετού, οι πλάκες εξακολουθούσαν μέχρι και τις 10:15’ να γλιστρούν σαν σε παγοδρόμιο.

Δείτε βίντεο:

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστρια, το συγκεκριμένο ατύχημα δεν ήταν το μοναδικό, καθώς λίγο νωρίτερα είχε γλιστρίσει μία ακόμη κοπέλα στο σημείο, η οποία ευτυχώς δεν χτύπησε.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση